Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


23.02.2021 (20:49:14)
Peca303 (web) :
Je to úplně standardní, běžně používané zapojení ve všech druzích zesilovačů. Pokud jsou zvoleny správné hodnoty součástek a nepřepískne se impedance zátěže, tak ta lampa při běžných frekvencích nikdy nedosáhne kladného mřížkového proudu, tj. zkreslení popsané v tom článku se nevyskytne. A to zkreslení není dobré ani na kytaru, nesymetrické zkreslení by ti akorát utrhalo uši **37

Mmch. když to zapojení, co jsi poslal, přetížíš, tak bude zkreslovat stejně jako to moje, protože nastane ten samý efekt **05 Podmínka, aby ten katodový sledovač fungoval, je ta, že impedance zátěže nesmí být tak malá, aby při daném napětí zdroje lampou tekl takový proud, který by ji nutil přejít až do nulového Ug1. Což v loučákově případě bude trochu problém, pokud má ten zes vstupní idpor 4k, ale pak je otázka, jestli je nutné dělat kravské sledovače s natopeným biasem nebo jestli ten zes nejde nějak upravit.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███    █    
█ █   █ █    █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu