Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


1.03.2021 (13:39:53)
RayeR (web) :
Loucaku, pekne si hrajes, ale kupovat tyhlecty celosklenenky po stovce, to je kapanek nerozum, kdyz se to da stale sehnat kolem desetikacky. Nerikej, ze u vas v okoli nejsou zadny blesaky, jako u nas Kolbenka, byl sem i na par vesnickejch, kde bylo primarne auto-moto, ale vzdy se tam nasla naka zaprasena krabice elektronek nebo stary radio ci TV. Kdybys byval zajel v lete do Holic/Svitav, tak sis tam mohl nakoupit dosyta...
Jinak bys mel nejlepsi koupit treba na bazosi (zidoaukro je akorat vo nervy) nejaky teslacky lampovy radio ze 60. let, kery nema historickou hodnotu a z nej si vykuchat vse potrebne - ziskas nekolik lamp s paticema, vystupni trafo a hlavne napajeci sitovy trafo s vhodnyma napetima a nebudes resit picoviny jako stabilizaci zhaveni nakou 7806 nebo podvyzivenej anodovej zdroj. Na predrazeny toroid z TME se vyser, na tom bastlu bys to stejne nepoznal a od cinana muzes koupit ty vystupaky na EL84 za par stovek taky celkem dobry. Hele vsak se podivej treba na tydle mrdky:
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/132866920/radio-tesla-... - tohle je uplne idealni kandidat za pouhou stokorunu.
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/130107700/radiogramofo...
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/132516023/starozitne-r...
a tady je nakej zasilovac, ale pozor, je mozny ze bude mit jen 100V vystup
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/132719278/radio-tesla.php


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█       █   █ █   
███   ███   █ █   
█ █   █     █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu