Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


19.03.2021 (13:53:03)
RayeR (web) :
Ja mam ted ale problem, ze uz mi to nefunguje ani a tim watermarkem. Zkusil sem nastaveni resetovat:
bcdedit /deletevalue loadoptions
bcdedit -set TESTSIGNING OFF
a pak zapnul jen
bcdedit -set TESTSIGNING ON
a ovladac se nezavede.
S Program compatibility assistent sem nic nedelal, jak ho mam zlikvidovat? Neni nahodou uzitecny pro nake starsi programy na rezim kompatability?

A co konkretne v registru mam nastavit na ten kos? Uz sem mel nastaveno NoRecycleFiles=1 a pridal sem este NukeOnDelete=1, ale nema to zadny efekt. Zistil sem, ze to vytvari proces explorer.exe pri startu. Kdyz ty adresare vymazu, zabiju explorer a znova spustim, tak se zas na vsech oddilech vytvori. Na netu sem nasel, ze snad jediny "reseni" co lidi pouzivaj, je nakej cmd nebo VB logon skript, kerej po prihlaseni projede odddily a vymaze to, ale to neresi tak uplne pricinu. Sem cekal, ze nekdo napsal nakej tweak, kerej to v tom exploreru natvrdo patchne, pokud to nejde donutit registrama...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █     █ █   
 █    ███   █ █   
 █      █   █ █   
 █    ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu