Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


7.04.2021 (18:06:36)
RayeR (web) :
Naky bezny typy? A kde je kupujete? Resite to s nakejma vetsima distributorama jako Avnet/Silica, BVE a pod? My sme ve stary praci brali primo od STcka, to bylo radove treba 10k/rocne, semtam se nakej mecic cekalo ale 2 roky? LOL, to to driv prestanou vyrabet :)
No my zas cekame na nakej PCI express switch skoro pul roku, jediny misto kde se daj koupit jinde nez od vyrobce je Utsource, kde pisou ze de o nake refurbise, odpajene kusy asi bez zaruky, coz pro ladeni prototypu neni uplne ideal, kdyz potrebujete mit aspon nakou elementarni jistotu, ze funguji aspon cipy, kdyz ne deska...
Drzet velke zasoby soucastek jde u pasiv, kera se pouzivaji vsude, ale u svabu do nejakych prototypu tezko, kdyz predem nevis, co budes delat...
Ty vodpory sem mel na bastleni, bezne z 0402 nebastlim, takze je nepotrebuju drzet ve velkym. Objednavku v TME sem stornoval a pridam to do nejake dalsi (ta prvni cast je na ceste).
>Martin a za kolik knihu? Je to fajn vec, ale ne uplne levna ani na ali, zalezi jak casto to vyuzijes no...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███     █   
  █   █ █    ██   
███   █ █   █ █   
  █   █ █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu