Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


16.06.2021 (20:19:36)
VroutekB:
Proto řikám "správnou U/f křivku". Ostatně, i s obyč přímkou od 0V @ 0RPM to pojede. Na měření otáček a kontrolu skluzu pro nějaký jednoduchý zatočení sere pes a pokud nutně otáčkovou regulaci, tak motory z praček obvykle maji tachoalternátor (střídavý napětí -> měřit kmitočet).
Pomocný zdroje? Obvykleje tam akorát buck z DCbusu na nějakejch 15V pro gatedrive (bootstrapovaný drivery) a za tim eště zdroj 3V3/5V pro procesor. Žádný složitý enejbly, obvykle stačí přivést síť a ono to ožije dostatečně. Zbytek je napíchat akorát PWM vstupy tý IPM minicihly, vhodný je pak eště zužitkovat i nadproud signál, nech to chytí aspoň nějaký průser.
Pro jednoduchý frekvenčákování ASM toho fakt potřeba moc není. A specielně v pračce sračce, tam rozhodně nic složitýho ani geniálního nebude. Naopak, bude to ojebaný totálně až na plech, nebude tam jediná součástka navíc.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █   █       █   
███   ███    █    
  █     █    █    
  █   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu