Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


4.08.2021 (22:41:14)
bkralik (web) :
Mně se u velkých značek líbí, že na ty stejné baterkové systémy toho dneska dělají už fakt opravdu mrtě různých věcí. Kamarád takhle provozuje Makitu a na ty samé baterky (Makita 18V) má všechno, od akuvrtačky přes vysavač po zahradní sekačku a křovinořez. Takže důvod, proč bych nešel do Lidlu je přesně tohle.
Zvažoval bych asi Makitu nebo Ryobi - to je sice v základu trochu levnější (takže hned nevykrvácích), ale má obvykle i kvalitnější modely těch samých věcí (jakože má vrtačky jak s komutátorovými motory za pár kaček, tak i BLDC verze...)

A co se týká dalšího nářadí - jde vždycky o to, jak moc tu danou věc budeš používat. Pokud to je věc, kterou budeš mít v ruce často, kup si novou a kvalitní. Klíče bych si třeba rozhodně nekupoval proteco nebo nějakou orezlou starou tonu, ale nový kvalitní tona expert. Na druhou stranu třeba mikrometr není vůbec důvod kupovat nový (levná čína je úplná blbost a mitutoyo je drahé) - padesát let starý somet bude jednou za rok fungovat stejně dobře...

A jak třeba píše RBMK o vrtácích, rozhodně bych si nekupoval Narex, ale www.nastrojecz.cz - to je furt opravdu česká nástrojárna co vyrábí všechno v čr a co jsem od nich měl vrtáky / závitníky, tak to je prostě absolutně top...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███     █   
█     █      ██   
███   ███   █ █   
█ █   █ █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu