Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


17.09.2021 (13:38:16)
VroutekB:
Hromosvody a přepěťovku nech vyřešit někoho, kdo o tom něco ví. Do toho se bejt tebou necpu. Vůbec.

FVE střídač bude zcela jistě chtít nějaký měření proudů, pomocný relé (blokování FVE přes HDO), pak se ti budou hodit SSR na tepelný spotřebiče + nějaký řízení, atd. To máš min. nechat jednu 20+ modulovou řadu volnou. A jestli rovnou víš, že budeš mít FVE, tak si na to nachystej i infrastrukturu - silový a ovládací kabely, ETH, místo kde budeš mít střídač, jištění DC strany + svodiče přepětí, odpojovač, případně místo na baterky (pozor na požární únikové cesty a větrání!) atd..
Je fakt dobrý to s někým konzultovat. Já o tom vim jen něco málo proto, že sem u stavění jednoho většího domácího soláru byl a elektriky do bytů sem už taky párkrát dělal, ale rozhodně to neznamená, že o tom vim všecko. Jen upozorňuju, že je třeba znát hodně souvislostí a myslet na všecko. Předem.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu