Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


22.09.2021 (21:19:26)
8-bit obalka (web) :
Pokud tam o tom není ani slovo, tak sink může být čistě spotřebič co žere max. 50 mA. Sink jako napaječ je tedy mimo specifikaci (aspoň podle verze 1.3a). Diff. páry přenášejí čistě obrazová data a to jen jedním směrem, ale nově od 2.0 mají DDC dráty funkci AUX kanálu podobně jako u displayportu. Sice novější specifikaci teď nedokážu upirátit, ale dost pochybuju, že by se funkce +5V pinu nějak změnila, protože aspoň na source straně bývá napájení řešeno pořád stejně (přes PTC pojistku rovnou na +5V větev). Jestli ale chceš mít naprostou jistotu, budeš tu specifikaci muset sehnat, ideálně aniž bys těm zkurveným Gomořanům za ni platil **02

Jo a v každém případě by tvé zařízení asi nemělo vyhořet když dostane z venku na HDMI konektoru 5 V, protože se může najít nějaká píča která zapojí source na další source. HDMI kabel na rozdíl od displayportu obsahuje VCC drát.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █       █   
███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu