Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


31.12.2021 (13:22:17)
Tim:
TČ si prej samo "chytře" řídí teplotu a ohřev TUV, proto jsem se snažil nechat tento okruh samostatně spjat s TČ, neboť se dodavateli moc nelíbí, že bych do toho měl zasahovat... takhle by to mohlo být pro něj v pohodě - i když zbytečně složitě... ale říkám si, že pro regulaci lepší (než se s nima dohadovat, do čeho mi pustí zasahovat v řízení a do čeho ne)
Takže TUV bude čerpadlo ohřívat na vyšší teplotu, topný okruh na menší...

moje myšlenka: pokud budu topit kotlem na tuhý a přehřeju si bojler na víc, tak to čerpadlu nebude vadit a vypne tento okruh... obdobně, pokud vypnu TČ a budu si honit vodu z akumulační nádrže do topení, taky to nebude vadit ničemu i když bude mít vyšší teplotu (trojcesťák bude pouštět do topeníé jen 35/40°...
Je v tom něco co nevidím??
Jediná komplikace, které jsem si vědom, když sepnu OČ2, tak tím odštípnu okruh topení, protože ten okruh akumulační nádrž vs TUV bude mít menší odpor pro tok vody... takže nebudu moci současně topit radiátory... jestli to lze vyřešit malým výkonem OČ2 nebo dodatečnými ventili ještě nevím)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █     █ █   
███   ███   ███   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu