Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


8.09.2022 (06:30:33)
loučák:
Obecně vzato asi ne, ale proto že třetina lidí jsou kokoti a nahážou tam všechno co hoří a pak to ještě v rámci "úspory" udusej na vzduchu snad i mokrým hadrem okolo regulačního přívodu, tak to přeci neznamená, že to tazatel chce udělat taky tak. Já to nikdy nedělal, ale asi se mi to jinak machruje, když mám přebytky dřeva. Navíc dle mé teorie takle prasej ti co mají kotel jako primární zdroj tepla a třeba holt zrovna nesehnali kvalitní palivo (chápu, jsem moc optimista). V tomto případě to přeci má být záloha TČ a tazatel navíc disponuje zdrojem snad kvalitního paliva, čili ho přeci nic snad nenutí hrát si na spalovnu odpadů.
A je to přesně jak říkáš, z nejobyčejnějšího kotle ti půjde bordel když se fakt nebudeš snažit a aspoň trošku v tom umět topit. A teď mě opravte jestli je to už praxe nebo zatím jen vlhkej sen úřednickyho šilmu, ale dost se mluvilo o měření emisí dronem po napráskání. Neházel bych všechny co mají kotel na pevná paliva do jednoho pytle. Sám chápu, že jen 10% exotů umí být otravných, ale zatracovat kvůli tomu všechny je za mě kravina a teď to myslím obecně, tobě se taky asi nelíbí, když ti někdo říká, že BMW je pro mladý sopláky a že s tím většina lidí jezdí jako hovada, ačkoliv to není pravda. Tak co, zakážeme BMW? Když člověk obtěžuje provoz, tedy jezdí s plným kamionem nebo ještě hůř traktorem, tak logicky prudí lidi a vidí ty největší prasárny, a říkám, že největší hovada jsou za volantem trojkových ovcí a dvojkových suberbů, ale kde je veřejné mínění?


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   █ █   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
█ █     █     █   
███     █     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu