Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


19.09.2022 (06:49:10)
loučák:
Kaczyński: topte vším
„Teď je potřeba topit vším, samozřejmě kromě pneumatik a podobných věcí, protože takové věci se u nás též dějí. Ne škodlivými věcmi. Prostě Polsko se musí zahřát,“ prohlásil nedávno šéf vládnoucí strany Jarosław Kaczyński. Ujišťoval přitom, že uhlí pro domácnosti bude dostatek.

Hoši, zbraně nazabíjejí lidi, lidi zabíjejí lidi. Obyč kotle nečmoudí dusivý smrad samy, to je opět blbou obsluhou, čili člověkem. Proč se neustále předpokládá, že je člověk idiot? Proč se neustále ponořujem do administrativního bahna zákazů a nařízení a směrnic? Vy jsme jak ten můj kolega v práci, ten by taky furt něco zakazoval, přikazoval kontroloval. A nejraději věci, po kterým mu je hovno. Kdybyste raději tvořili osvětu a vzdělávali. Pořád pamatujte, že úředník není produktivní článek společnosti, spíše parazit jakéhosi vrozeného lidského sebemrskačství. Buďte trochu důvěřivý vůči lidem a zkuste nebýt připosraní ze svobody a odpovědnosti


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █     
███    █    ███   
  █    █    █ █   
███    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu