Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


2.10.2022 (17:28:22)
VroutekB:
Změna barev je nutná, protože v připojovacích podmínkách máš nejspíš jasně psaný, že máš mít ovládaný fousy modrý. (Takže je klidně přeznač, nebo to jak odbytek přesvorkuj na kus modrýho drátu). Normální lidi nemůžou za to, že ti, co píšou připojovací podmínky, zapomněli jaksi výrobcům říct, že by měli začít dělat kabely jen s modrýma drátama.
Stejně tak bys měl vědět, že zž vodič se přeznačovat nesmí. Takže s tim tvým CYKY 3x1,5 si uděláš maximáně dva modrý dráty. S přeznačeným zelenožlutým tě každej rozumnej revizák požene...
A konečně abych odpověděl na prvotní dotaz: Se změnou tarifu nebude nejšpíš třeba měnit jistič. Když sme přidávali solár, tak se jen upravovalo HDO a věci kolem, ale původní jistič zůstal.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █     
███   ███   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu