Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


25.01.2023 (18:08:43)
8-bit obalka (web) :
>TagConnect
Vždycky mi ta věc přišla zbytečně komplikovaná, drahá a náchylná na zkurvení. Pokud mám dost místa na desce, dávám pozici pro 14pinový IDC konektor jako má výrobce MCUček na emulátoru. Konektor se osazuje jen u vývojových vzorků, u produkčních kusů se používá 4 nebo 6 padů s roztečí 0,1 ", do kterých se zapíchnou při programování jehly. Nepoužívám lokační kolíky, není problém se trefit bez nich. Pady dávám buď pod tělo toho IDC konektoru nebo tak, aby byly přístupné za co možná nejmenšího stupně rozebrání výsledného produktu. Pokud není dost místa, IDC konektor vynechávám a pájím na pady drátky zakončené JST PH konektorem který se zapojí do adaptéru. Konektor s drátkama je znovupoužitelný, je z jemně slaněných drátků v PTFE.

A ten jehličkový konektor mám dělaný jak popsal ms-boss, akorát pouzdra mám zapájena naležato na univerzální desku. Ani ne tolik proto, že by se jehličky nějak rychle kurvily, ale protože FINE a JTAG mají jiný počet padů.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu