Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


29.08.2023 (14:15:14)
RayeR (web) :
Ty VN sondy sou do kolika? Kdysi sem shanel, nakonec sem si musel vyrobit sam z tech velkych vakuovych odporu, tusim po 20kV, mam celkem na 100kV. Pak sem jednu mensi koupil na spojovaci ale jen asi do 25kV. A co budes vymejslet s tim klystronem? Nepotrebuje to kolem.sebe este naky magnety?

Jinak Alphe sem nozicky narovnal, zadna se neulomila, ale pak sem zistil, ze tyhle cpu se vyhradne pouzivaly na PCB modulech s L2 cache, byla i verze slot B, ktera se dala pouzit v zakladovce pro AMD Athlon po vymene BIOSu, takze asi neexistuje zadna deska ze ZIF patici. To sem si spletl s predchozi radou 21164, kera se strkala do PGA499 patice a L2 byla na desce. Ale i tak hezky kousek do sbirky.Dalsi PC srot fukcni, u lamp sem zatim testnul jen zhaveni, zmerim pak. Zejmena me.zajima koncovka Philips C443 a Telefunken RES164 do me Mikrofony 203...


Přezdívka:*
Heslo:*

  █   ███   ███   
 ██     █   █ █   
█ █   ███   ███   
  █   █       █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu