Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


4.06.2013 (22:17:01)
Aldyhm obalka :
Jo, s tím jsem si chvilku hrál, ale jsem moc líný na to, abych s tím nějak pokročil **02
>Igi
Samotný princip funkce je celkem složitý, zjednodušeně řečeno máš ultrazvuk, který je amplitudově modulovaný slyšitelným zvukem. Ultrazvuk se pak šíří v úzkém paprsku, což s normálním zvukem není možné. Při interakci s nějakou pevnou látkou se to pak chová dost zajímavě.
Jak jsem řekl, chvilku jsem si s tím hrál a chtěl bych zkoumat co to dělá při různých modulacích a při interakcích, ale jaksi na to není čas a vůle... (Místo toho jsem se dostal k experimentování s extrémně hlasitými zvuky (tlakové vlny apod.), což je tady s tímto fenoménem dost úzce spojené.) Hodně se tady uplatňuje adiabatický děj (plyn se při stlačení zahřívá a naopak). Ale na vysvětlení si spíš prolistuj nějaké dokumenty, tady se to těžko vysvětluje (jak jsem řekl, není to tak jednoduché).


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █     
███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu