Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


7.06.2013 (19:39:45)
loučák:
milane, určitě máte taky ve škole takovou papírovou krabici ekokom na baterky, ne? Tak ta se dobře rabuje, já tak našel teda zatim jen hromadu mobilovejch baterek, ale i ty by šli v nouzi použít. Jinak já zase pořád uvažuju o tom vužití vodní E, mám zde 400W teoretickejch, čily pokud budu šikovnej, mohl bych do baráku trvale tahat 200W. Jenomže zkonstruovat něco je na hodně času. Možná to vodní kolo by šlo, ale tady je další problém, 14ot/min, co z tím roztáčet? Na výrobu turbíny nemám vybavení, protože nemám frézu. No, ale snad to nějak dopadne.
http://dulaj.rajce.idnes.cz/MWE-zaklad/#.jpg tady je můj zdroj, spád 1,6m, průtok 25l/sec a to trvale, není technicky možné, aby v létě teklo míň, protože odebíráme jen 20% průměrného červencového průtoku. P=Q(l/sec) x H(m) x g(m/s2) =cca. 400W teoreticky.
Aby se to zatopilo, muse by se voda v pokoku vzedmout o 2m, taťka říká, že nikdy v životě to neviděl vzedmout se o víc jak 50cm, takže podmínky snad ideální, jen nevim jak na to **36


Přezdívka:*
Heslo:*

  █   █ █   ███   
 ██   █ █   █     
█ █   ███   ███   
  █     █     █   
  █     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu