Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


10.06.2013 (14:34:09)
.:
Zcela použitelných třeba radioamatérských PC šumových spektráků zadara je nepředstavitelné množství. Strčí se konektor do zvukové karty, na druhé straně mikrofon, a jede to. Nejjednodušší je třeba Spectran nebo Rocky.

Co se týče těch pořadů, nejvíc mne vždycky dovedou vytočit blbci, kteří nekde něco vyzvědí, a pak malou část toho, co dovedli pochopit prezentují ještě větším blbcům jako svoje vědomosti. nakonec to končí dementními pětiletými hošíky ve školce, kteří spoutěží kolik rozbijou kladivem za tejden nejmodernějších mobilů, zatímco jejich pětadvacetiletí tatínkové s šedinami na skráních od třistahodinové pracovní doby za měsíc se s tím prezentují jeden před druhým. Všechny tyhle televizní po řady jsou koncipovány jako bavení a ještě větší obobování blbců, a ne jako výuka. Proč třeba zkoumat mobil nebo hárddisk kladivem ? Ovšem zase z druhé strany, jako přednost věřejně prezentovaná nevědomost a idiotství je asi nejnakažlivější nemoc 21 století technické revoluce...**37


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███    █    █ █   
█      █    █ █   
███    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu