Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


11.06.2013 (03:36:56)
RayeR (web) :
>Wehrner
Bych to tomu vaiu ani tak nevycital, ty grafiky odchazely i na jinak kvalitnich thinkpadech 4x/6x (zejmena ty ATI BGA moduly s videopameti). A kdzy je blby chlazeni, tak se neska vysere diky bezolovu casem vsechno. Mozna by stalo za to udelat po par mesicnim zahoreni novyho NTB preventivni zasah a vymenit u tlustou zvejkacku na GPU za medeny plisek potrebne tl. + pastu. Znamy takle srazil teplotu u core i3 v nakem embedded kramu o desitky stupnu :)

Jinak koukam tech 10000, to je asi naka univerzalni servisni cena za NTB MB. Predminulej tejden sem akorat v praci opravoval koleguv HP, kerej nahodne prestaval dobijet baterku a nebral napajeni ze site az se mu baterka uplne vybila a skoncil. Po chvili laborovani sem zistil, ze je jen spatnej spoj mezi napajecim konektorem a deskou. On se mezitim informoval na pozarucni servis a taky mu rekli cca 10k za vymenu desky, tak sem se nasmal, ze by za ty prachy mel novy NTB a mozna lepsi...
Nakonec sem prekonal nechut a povedlo se mi rozdelat ten zkurveny kryt plny zavcaku a dostat se ke konektoru, propajel sem to a dobry :)
No aspon nakou flasku mohli dosnyst, priste se na to vyseru, clovek hodinu cvici s plastama a par sekund paji...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█       █   █ █   
███    █    █ █   
  █    █    █ █   
███    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu