Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


15.06.2013 (15:03:23)
Choze:
"Radši ať to poslouží mně, než aby to vzal někdo jiný" je jen slabá záplata na vlastní pokleslou morálku, jak si ospravedlnit vlastní zhovadilost. To že kradou jiní neznamená, že já to musím ukradnout rychleji. A to, že takto uvažuje 6/8 lidí neospravedlňuje mé chování. Stejní lidé se pak rozčilujou, když na koupáku zapomenou ručník a když se vrátí, už tam není. To že jsou stejní je ani nenapadne. Takže přátelé, až si někdo vezme vaši zapomenutou věc, tak si vzpomeňte na sebe.
Já byl s malou na poště. Měla malou ledkovou baterku, se kterou si hrála, když na mě čekala. Když jsme odcházeli, zapmněla ji tam. Došli jsme jen k východovým dveřím a vrátili se zpět a už tam nebyla. Evidentně ji zachránilo nějaké hovado s podobným uvažováním. To že okradlo dítě ho vůbec nenapadlo.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███   ███   
█ █     █   █     
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu