Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


16.06.2013 (08:44:03)
RBMK:
Já jsem to zkoušel postavit a pokud je to s hafanem v jedné místnosti, tak to chodí. Pokud bude na vedlejším pozemku, tak buď podle Pana "." až tu bude piezo v trubce nebo stejně fázované pole 3x3 4x4 z např. TW35 TW15 se zesilovačem v můstku s cca 30V napájením a tím zapojením z mého webu s dvěma 555, to dělá neskutečně hnusný zvuk, podobný LRAD. Nastavíš to nad slyšitelné pásmo a když hafan štěkne, tak mu to pustíš. nebo si postavíš zvukově ovládané relé s blokováním opětovného sepnutí. Mikrofon dáš do trubky se zářezy, aby byl směrový (googli shotgun microphone).
Nezaručuju, že budou chodit, ale tyto pieza: http://www.soselectronic.cz/?str=371&artnum=47893&name=... Jsou tak levné, že by stály za vyzkoušení, ale nevím, jak dobře chodí nad slyšitelným pásmem.
další možnost je pumpovací vodní pistole se smradlavou látkou.
a poslední možnost zvor 47 a diabolkou do zadku.
http://maxi.klfree.net/newweb/?file=clanky/zvukova-puska


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███   ███   
█ █   █ █   █     
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu