Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


6.01.2013 (13:25:21)
milan:
na 64bit si připrav minimálně 15GB. a licenci? na černo jako to maj všichni. jestli máš licencované XP... není co řešit. rozpůlíš disk, na systém a zbytek - u W7 je to důležité, protože než jsem rozpulil disk, tak se v klidu roztahují. ale když je něco tlačí, tak nemaj snahu se rozahovat.
W8 no nejhorší snad je ta ochrana proti ne-mrkvosoftu.
W7 - jsou dobré, nestěžuji si. šíleně dlouho oproti XP startují. a tojim ještě trvá rozjetí služby otisků prstů. asi 15sekund.
zato rychleji kopírujou soubory, víc plýtvaj výkonem počítače. potřebujou alespoň 1,5GB RAM, jina se začnou flákat při větším zatížení.
a to nejdůležitější: a W7 není podpora některých zařízení, ale i programů. a také si musí člověk zvyknout na "alt + pgup" místo tlačítka "nahoru" protože někdy neumožnuje W7 skok nahoru pomocí adresního řádku. (nejčastěji to zažije člověk ve vyhledávání souborů)
W7 doporučuji, ale sám je nechci jako hlavní OS. musím mít vedle na disku i XP. instalace W7 + XP: prvně XP, udělat si potřebné oddíly, a pak W7. opačné pořadí nedělá dobrotu


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
 █    ███   ███   
 █      █     █   
 █    ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu