Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


9.01.2013 (18:54:58)
choze:
PTC: Tak tos asi motal špatně. Já například udělal trafo pro spdif (3Mhz) a signál je přesně jak na vstupu tak na výstupu. U traf je třeba něco vědět o magnetizačním proudu, sycení a závislosti sycení na frekvenci. Např. při 40kHz můžeš jádro sytit na 200mT, ale při 100kHz už bys neměl jít přes 50mT. Musíš si to prostě navrhnout přesně na to co potřebuješ. Hele, když trafo funguje pro ethernet, kde jsou rychlosti mnohem vyšší, tak chyba asi bude jinde. Tenhle driver je navržen pro 40-100kHz. Rychleji už IGBT spínat nechci. Nicméně s vhodným trafem bych dal klidně Mhz s mosfetama.
ayback: no o tomhle jsem nevěděl. Vypadá to podobně jako skinefekt - teda jen pro demonstraci. Já se při návrzích snažím spíše věnovat tomu co popisují výrobci součástek v apnotech. Takže Millerův jev, zbytkový proud atd. Prostě když něco vyrábím, tak to nedělám metodou pokus omyl. Na to skutečně nemám čas s rodinou za zadkem. **01 Takže každá minuta je drahá, proto radši všechno vymyslím a vypočítám, než abych zkoumal, proč mi explodujou tranzistory.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █     █   
███   ███   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu