Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


23.12.2012 (16:15:10)
Davidsob's obalka :
sehnal jsem pěknej starej autozesilovač pioneer, nefunguje ale bohužel tak jak by měl, ale je tam napsáno made in USA with USA and japanese components smile takže bych ho docela rád zachránil. Funguje pouze z DIN vstupu, kterej navíc nemá vubec takovou citlivos jakou by měl mít. Zjistil sem pár chyb v obvodu, s koncovym stupněm podle všeho nic neni, je jasný že nefunguje část označená oranžovym rámečkem (viz. obrázek), tam kde je označeno (zeleně) že má bejt 5,9V tak je tam 13,5 (napájecí napětí 14,4V), pak by mně docela zajmalo jak funguje ten přepínač vstupů (červenej) podle čeho vybírá ty vstupy, jestli není problém v něm, že ten RCA vstup má zablokovanej, ale zkoušel sem vyndat tranzistory Q657, Q656 a stejně to nehraje, pak by mně zajmalo jaký může bejt napětí na vodiči modře označeném, abych věděl kde mam hledat chybu proč je tam moc vysoký napětí. Moc rád bych ho opravil, vypadá velice kvalitně a bytelně, hliníkovej chladič chladič kolem je místama až 1cm silnej, všechny součástky vevnitř sou NEC nebo TOSHIBA.... přikládám obrázek
http://2i.cz/78dab69c4f
Budu moc rád za každou radu.
23.12.2012 (17:32:05)
Dr. Gigavolt:
v tom zeleném rámečku zkontroluj ten trand a obě diody, to napětí tam je proto, že trand je naplno otevřenej, tak buď má vodivej průraz, nebo jsou přerušené ty diody (zenerky)
23.12.2012 (17:48:49)
Dr. Kilovolt:
kdo je Dr. Gigavolt? Já tuhle přezdívku mám už tak 2 roky, ale to je jedno...
23.12.2012 (19:32:02)
Dr. Gigavolt:
miondra21 **02


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   █ █   
  █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
███     █     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu