Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


25.02.2013 (09:53:14)
Choze:
aybac: Samozřejmě, že názor si člověk formuje pod vlivem okolí. Ale napsal jsem to krkolomně. To co jsem myslel, nebylo ovlivňování v konstruktérské činnosti, ale v tom, proč se to dělá. Prostě od Jandy jsem se naučil, že dělat něco polovičatě nemá smysl. Dnes je jiná doba než před 20ti lety. Dnes se nebaslí proto, protože to nejde sehnat. Dnes má smysl bastlit pouze proto, protože chci postavit něco lepšího, než co koupím. Jinak je to ztráta času.

Příklad: Švára - spořivý člověk - se mně ptal, zda bych mu nepostavil nějaké levné bedničky. Odpověď zněla: "Levné bedničky si kup třeba v DEXONU." Ona představa, že to postavím za 500 a bude to hrát za 20000 je určitě lákavá, ale nereálná.

RayeR: já souhlasím, že metalizované odpory nejsou samospásné. Kdyby to tak bylo, proč by existovaly ty jiné typy? **01
Je jasné, že dobrý dráťák - zejména ty staré teslácké o kterých píšeš - je klidně dostačující. Ale já ho tam prostě nedám. I když by tam mohl být. Na začátku diskuze jsem napsal "V audiotechnice by se měly používat bezindukční metalizované rezistory." ne "V audiotechnice se musí používat bezindukční metalizované rezistory." To je rozdíl.**22


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███     █   
  █   █ █    ██   
 █    ███   █ █   
 █      █     █   
 █    ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu