Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


25.02.2013 (20:29:18)
RayeR (web) :
To je pak na kazdem kam az chce v te superiorite zajit. Zrovna tak muzu rikat, ze by se v audiotechnice mel pouzivat x-krat predimenzovany napajeci zdroj, kabely k bednam aspon stribrene lano 10mm2 kroucene a dovi co jeste. Nebo ze hodiny pro DAC by mel generovat rubidiovy oscilator, jak se tu nedavno objevilo nedavno :)

Chce to taky trochu premejslet, jak se dana zmena realne projevi na zvuku a pripadne jesi ten maly rozdil 0.00nic stoji za ty penize. Ono neni umeni nakoupit to nejdrazsi a z toho postavit dobry zarizeni. Umeni je najit ten spravny kompromis, aby to vyhovelo jak kvalitou, zivotnosti, tak rozumnou cenou.

Konkretni pripad - dal bys treba do reprovyhybky metaloxid. odpor? Ja rikam naprosta zbytecnost, protoze by se jich muselo davat vic kuli dimenzovani, kde nestaci 2W (vic se myslim nedela), misto toho vyhovi dratak, kery snesne dobre spicku. A uchem to fakt nepoznas, jesi teda nejses Panbuh nebo elita z audiowebu :)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █ █   █ █   
███   █ █   ███   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu