Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


5.03.2013 (08:41:24)
HorstFuchs:
>milan:
WIN7 je stejně jednoduchý cracknout jako XP. Pokud na tebe vyskočí "Pravděpodobně jste se stali obětí...", tak použí Windows Loader (nebo jiný funkční aktivátor) a je po problému. Jinak aktualizace instaluju všechny, kromě odpadu jako Nástroj na odstranění škodlivého software, apod. a nikdy se mi nestalo, že by to systém vyhodnotilo jako nelegální. Pouze když nějak pozměnim ten windousáckej bootloader, tak okamžitě zčerná plocha a objeví se debilní upozornění. U WINXP mam aktualizace vypnutý (na instalačnim CD jsou integrovaný všechny vydaný do roku 2011, včetně SP3).

>Kremik:
MS-DOS se i dneska hodí na různý specifický činnosti, ale používat to jako hlavní OS, no, řekněme, že to nemusim sedět u kompu se spotřebou 150W, ale vystačim si s telefonem (a tam toho udělam mnohem víc). Jinak asi by jsi moh zkusit WIN XP (poslední dobrej Windows) nebo nějakej Linux - výběr je dost velkej...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█       █   █     
███   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu