Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


8.03.2013 (14:47:43)
Dreit obalka (web) :
- srazit svíčku (0.7mm nezapálí směs, 0.3mm běžně jo)
- vyčistit vzduchovej filtr a trysky
- zkontrolovat/vyměnit plovák (měl jsem v něm díru, časem ho benzin rozežeře - proto se má údajně motor chcípat tak, že zavřeš motor a necháš ho dobublat na směs v plovákový komoře).
- pak už mě napadá jen upravit bohatost směsi (změnit zářez na jehle).

Svíčka s 0.7mm sice dává krásnou jiskru, ale se studeným motorem mi nedokázala zapálit směs, po sražení na 0.3 startuje na první protočení.
Potom zkus při startování přeplavovat karburátor (drž a šlapej, za pár vteřin musí chytnout), já takhle nastartoval po letech S11 s děravým plovákem. Myslím že to šlo i bez plynu.


Snad jsem nenapsal moc blbostí, dal jsem si od toho tak na dva roky pauzu a píšu jen to, co si pamatuju. Tehdy mi stačilo dát do ruky plynovou rukojeť, párkrát protočit a podle zvuku jsem poznal kde je chyba **01


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
███   ███   ███   
█     █       █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu