Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


9.03.2013 (20:43:55)
milan:
já si říkal, že to letos nikdo nenabízel...
http://www.dtest.cz/nebezpecny-vyrobek/svetelny-retez-m...
sem si chtěl koupit do zásoby ledky... a ono hovno **24 na štědrej den to dávají za kilo nebo kilo pade. když si člověk koupí nepoužívané, tak má ledku za korunu.**02
9.03.2013 (20:50:55)
milan:
http://www.dtest.cz/nebezpecny-vyrobek/ohebna-svetelna-...
tohle mě dostalo... jako mám doma něco podobného, ale od seriozního výrobce a s žárovkama. ideální na osvětlení cesty. mám taky vidlici na kolik, ale jako kam ten kolik připojit...
chápete to? **13
10.03.2013 (03:37:44)
8-bit obalka (web) :
To první nám letos blikalo venku už asi třetí svátky, byla s tím omotaná nějaká cca metr a půl vysoká tůjka a když se zvolil nějaký málo agresivní mód blikání, vypadalo to docela dobře. Tak nevím co si každý stěžuje **02 Jenom tu krabičku jsem radši rozebral, zalil tavným lepidlem a složil. Matka si to koupila asi za stovku od Vietnamce, prý se tvářil tak nějak že by se to nemělo prodávat. Nemám tušení jakou to může mít výrobní cenu když se jim to vyplatí sem dovézt a za stovku prodat. Jinak ty ledky nejsou normální ledky ale nějaké pofidérní všesměrové.
10.03.2013 (04:01:16)
8-bit obalka (web) :
Ten web je taky jedna perla vedle druhé. Je vidět že úřední xindl nemá co dělat a zkoumá, tihle marodi to jenom zveřejňují.

http://www.dtest.cz/nebezpecny-vyrobek/laserove-ukazova...
10.03.2013 (11:51:30)
milan:
občas se tomu i směju.
ony nejsou špatný. když se to nainstaluje a nešahá se na to, tak to funguje. nejhorší sou ty s průhlednýma vodičema. ty se lámou. mám to všechno předělané na 48V, protože to stačí ustřihnout první tři ledky s odpoirama. 150V se sráží na těch odporech.
tuning té superkrabičky je, že se paralerně na kondenzátor dá držák na dvě mikrotužkové baterie. pak to je odolné proti rušení a odpojenéí naapájení.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █     █   ███   
█ █    ██   █ █   
███   █ █   ███   
  █     █     █   
  █     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu