Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


28.03.2013 (08:45:40)
Wehrner:
No, vzhledem k té dosavadní "péči" je to spíš už na vyhození.
Jinak i dnešní tzv. "bezúdržbové" baterie mají pod reklamními samolepkami většinou normální víčka kam je dobré tak jednou v roce po parném létu dolít destilku, čímž se životnost těchto baterek výrazně prodlouží. Samozřejmě pokud se nejedná o baterii gelovou nebo AGM, ale to je spíš doména motocyklů.
Naprostou samozřejmosí je pak čas od času baterii hodit na nabíječku, hlavně v zimních měsících. Univerzální perioda neexistuje, záleží především na počtu startů, potažmo délkách jízd a používaných zařízení (zesíky, wůfry dvd). Pokud si vaše lepši polovička veme např. káru na nákup a popojede si z Lidlu do Penny pak přes křižovatku do Billa a kousek za roh do Alberta, pak můžete v zimně klidně dobíjet i každý týden **31


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █     
███   █ █   ███   
  █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu