Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


22.01.2017 (18:01:48)
StandaM (web) :
Jo takhle. V jednoduchym modelu by se menit nemel, ale tak snadny to neni. U vzduchovejch to celkem plati, ale keramika je svine slozita. Tady je treba nejakej priklad:
http://www.intusoft.com/nlhtm/nl65.htm

Ja merim celkovou ekvivalentni Z a ESR je proste realna slozka Rs. Co se deje uvnitr kondiku me je celkem burt. Nemam duvod honit viceprvkovej model.
Ono to ESR je pro me stejne celkem irelevantni, pac me pro blokovani zajima |Z|. To je mimo rezonanci radove horsi... Pro kvalitni C je problem tu vedlejsi slozku poradne zmerit, ale tady je to ztratovej uhel jako krava, takze to neni tenhle pripad. Ne ze bych tu chtel delat reklamu, ale kdybyste nekdo pracovne uvazovali o koupi RLC mustku, tak ten E4980A je asi nejlepsi. Co presunuli kalibracni laboratore do koreje to maji dojustovany az zahadne presne. Se s tim da merit misty i na desitky ppm primym odectem bez load korekci. A linearita uhlu taky neuveritelna. Jen kdyby tak jelita jeste umoznili delat open/short korekce s prumerovanim...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █     █   █ █   
███   ███   ███   
█ █     █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu