Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


13.03.2017 (03:17:34)
RayeR (web) :
Tak to me docela prekvapuje, ze tak hodne pri takove intenzite. Pamatuju si jeste na stare CRT monitory, kde bezelo treba dlouhodobe nejake ucetnictvi nebo terminal a nektere staticke casti obrazu byly doslova vypalene do stinitka, ze to bylo citelne i ve vypnutem stavu. Proto bych cekal, ze u takove male obrazovecky, ktera musi nasvitit nekolikanasobne vetsi vykon nez obyc 17" CRT monitor, kde vychazi intenzita cca 20x vetsi, bude zivotnost patricne nizsi.
Taky to asi muselo bejt nachylny na presny serizeni, aby se ty barvy nerozjizdely. Ta fresnelka asi taky nebyla zrovna dokonala. Na vyrobu to taky nebylo nejlevnejsi, mozna na urovni plazmy? Proti tomu je neska vyroba LCD panelu sranda... Neska takova telka v bazaru stoji kolem 1-2k...
Jinak souhlasim, ze na nektere parametry CRTcka se jeste LCD nedopracovalo a asi nikdy nedopracuje. Proste chce to aktivni emisi a ne zastinovani zdroje svetla.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
 █    ███   █ █   
 █      █   █ █   
 █    ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu