Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


13.03.2017 (18:57:06)
Ceňák obalka :
Firma Barco to s CRT projekcí dotáhla nejdál, ty jejich projektory byly špičkové a skutečně uměly i plné HD, navíc v kvalitě, se kterou se nedají ty dnešní křunty srovnávat. Jenže to stálo taky pěkné peníze, takže ani na Západě to neměl každý, nejenom v naší české prdeli. Tady se aspoň postarali, aby lidi měli práci a levné životní náklady. Na Západě si hrstka vyvolených sice mohla koupit hi-tech, ale nezapomeňte, že v ghettech na druhou stranu chcípaly milióny chudáků, kteří neměli doma ani splachovací hajzl.

JInak v knížce Malá televise vydané v 50. letech (co mám někde zahrabanou, takže nemůžu dát obrázek) je už zmínka o zpětněprojekční TV, o HDTV a dalších technologiích, které jsou běžné teprve dnes.
Ty projekční obrazovky určitě nebudou pouhé přebuzené obrazovky se standardním luminoforem, určitě tam bude jiná odolnější vrstva.


Přezdívka:*
Heslo:*

  █   ███   ███   
 ██   █ █     █   
█ █   █ █   ███   
  █   █ █   █     
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu