Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


14.03.2017 (21:30:33)
VroutekB:
FFT máš popsaný všude možně na netu. Nebuď línej hledat. A s tím, že to někomu "maká" na ardujínu bych si tatk moc bejt tebou nefandil.
Krom toho, jestli ti jde o 7 hýbajících se bargrafů, tak tě mohu ujistit, že FFT rozhodně není ten správný způsob, jak na to. Biquad kaskáda bude mít určitě nižší výpočetní náročnost, než nějaké FFT, na které bys pak musel aplikovat správnou masku, aplikovat inverzní FFT (nezapomenout na použití vhodných oken) a pak detekovat amplitudu.
Hýbat každým bargrafem podle jediného vybraného frekvenčního "binu" FFT, umí sice každej vocas, ale ke správný implementaci spektráku to má daleko. Každý sloupec ti musí indikovat určitý pásmo (je to pásmová propust s nějakým Q), ne obsah konkrétního kmitočtu.
Navíc, na ten bargrafový spektrák tak jako tak potřebuješ log. frekvenci, takže bys to FFT musel počítat beztak s pěkně hovadským rozlišením, aby to na basech měřilo dobře, zatímco na vejškách už to to rozlišení bude tak leda k...

Jinak, česky popsaný FFT má na webu třeba Standa. Pokud se tím zvládneš prožrat a ještě to naprogramovat, budeš borec.


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   ███   
  █    ██   █ █   
███   █ █   █ █   
█       █   █ █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu