Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


15.05.2017 (09:31:12)
Ceňák obalka :
Šafránkův originál té zelené TV mají prý v NTM.
Já tedy měl na p. Bradáče sofistikovanější dotaz - co na té desce je (bylo). To už si nevzpomínal, ale říkal, že předchozí, ručně vrtaný kotouč, dělal na Hurvínka :D Tenhle už nechal udělat na CNC, kvůli té přesnosti, jak zmínil Peca.
Podsvětlení udělal LEDkou. Říkal, že dostatečně jasné dobře modulovatelné zdroje světla tehdy nebyly k mání. Žárovka má velkou setrvačnost, používala se sice doutnavka, ale ta svítila slabě. Zmínil nějakou speciální výbojku či co (už jsem zapomněl, jak se jmenovala), kterou kdosi vymyslel, ale to už bylo jaksi s křížem po funuse, protože začínala elektronická TV.
Ta kamera byla elektronická, taky novější replika. Synchronizaci udělal tak, že motor s kotoučem si volně běžel a pomocí synchronizačního otvoru v gramodesce synchronizoval kameru k sejmutí snímku. Jinak je dobře vidět na těch mých fotkách, že se do těch řádků přenesly docela vysoké horizontální frekvence.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █   █     █ █   
███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu