Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


24.06.2017 (08:28:26)
antibalda obalka (web) :
Na STMka jsem měl stejný názor jako Scotchlok, ale po palbě nadávek na AVR/PIC od Vroutka a sepsání všech pozitiv STMek, jsem rád na STMka přešel. Ano, máte pravdu, je to o poznání složitější, ale za ty přednosti ARM jádra to určitě stojí. Navíc si můžeš stáhnout jen knihovny, které následně budeš používat jako na AVR. Obdobně jsi můžeš stáhnout CubeMX od ST.com, kde si vybereš přesný typ uC, který budeš používat, vyklikáš si pin-out a CubeMX ti vygeneruje počáteční code a všechny systémové registry nastaví za tebe, navíc umí i jednoduché práce s perifériema (jak moc umí pracovat s perifériema nevím, protože CubeMX nepoužívám).
Abych to nějak shrnul - souhlasím jak s Scotchlok tak i s Vroutkem. Je pravda. že na AVR je spousta návodů a příkladů, ale ARM od ST má daleko více možností použití, periférie o kterých se uživatelům AVR ani nezdá a výkonostně je to úplně nesrovnatelné.

Vroutku ->
Potřeboval bych s tebou něco probrat na skype, měl bys někdy chvilinku ?


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █     
███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu