Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


27.06.2017 (22:25:05)
Ceňák obalka :
Když jsem se kdysi pradávno zabýval magneťákama, v jisté literatuře bylo psáno, že pro smazání pásku s vysokou koercitivitou (Type IV Metal - čisté práškové železo) je zapotřebí kolem 1 T. Zatímco pro smazání Fe2O3 pásku typu 1 stačil křivý pohled, pro smazání metal pásku musel člověk pustit do mazací hlavy opravdu hodně voltů.
Co mi paměť slouží, kdesi na wiki psali, že pro smazání magnetického proužku např. na platební kartě by bylo potřebí neodymového magnetu. To už budou práškokovové mag. vrstvy dopované kobaltem či čím.
Z čeho je mag. vrstva plotny HDD, nevím, ale bude to něco obdobného.
Každopádně nějaký reproduktorčik položený 20 cm vedle plus vrstvy kovu se asi nechytá no. Vždyť přímo ve vlastním HDD jsou tuším neodymové magnety pro ovládání čehosi mechanického.

CRT je samozřejmě mag. pole mnohem citlivější, když položíš TV na bok, zemské mag. pole ohne paprsky tak, že začnou padat do nesprávných fosforů a barvy se změní (vyzkoušeno kdysi na CRT TV - červená zezelenala).


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
 █    ███   ███   
 █    █       █   
 █    ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu