Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


1.07.2017 (14:35:02)
RayeR (web) :
Jo, rekl sis oto, ted pride vroutek, napise ze si uplny debil, ze pouzivas takovou sracku od NXP a ne od ST (ktere ma opravdu v portfoliu levne ARMy s 1-2 CANy) a pak zahy na to 8-bit s RXkem, viz vlakno o obrazovku nize :).
Jinak ti nezbyva nez bud najit a pouzit nakou knihovnu, kterou uz treba aspon nekdo pred tebou uspesne pouzil, takze je nak vyzkousena ze nak funguje. Nebo vzit pekne ten 1000 strankovej datasheet a nastudovat si ovladani te prieferie, pripadne k tomu este nastudovat samotny CAN protokol abys vedel co ktery bit dela. Myslim ze v zakladu nemuze bejt tak slozity udelat naky program na prijem zpravy po CANu s poslanim nake odpovedi. Nevim jak NXP, STcko ma i nake HW filtry na adresy, takze ti to hodi preruseni az kdyz tam prijde co te zajima a nemusis zpracovavat vsechno, mozna tenhle to umi taky...


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   █ █   
█      ██   █ █   
███   █ █   ███   
  █     █     █   
███     █     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu