Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


4.07.2017 (08:52:21)
Igi obalka :
Tak podle toho co jsem tu četl, tak je to NXP dost podobné jak ST. Taky to má HAL (mimochodem jak jsem sem prvně psal, tak jsem právě našel příklady s HAL a přišly mi překombinované a neviděl jsem v nich princip). I to filtrování ID u CANu, které ale stejně nevyužiji, spíš teď přemýšlím jak nejefektivněji udělat periodické posílání určitých zpráv po CANu.
Akorát se mi zatím nepodařilo zjistit jak a jestli vůbec lze číst procesorem soubory uložené na flash paměti, deska se totiž po připojení k PC chová jako flash disk.
Co mě třeba přijde trošku divné, ale možná u ARMu běžné, že třeba když se v registru timeru nastaví flag, že došlo k timeoutu do log1, tak se do něj musí zapsat taktéž log1 aby se vynuloval. Ono by to mohlo být celkově hodně podobné ST když také používají ARM ne?


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   █ █   █ █   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
  █     █     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu