Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


8.07.2017 (00:57:13)
RayeR (web) :
1) 70-90pF je taky moc, si nastuduj dovoleny kapacitni zaizeni tech GPIO
2) pokud ti z toho leze trojuhelnik i na prazdno, tak mas asi blbe nastavenou slew rate te GPIO/SPI periferie v MCU. Rpi by melo davat tusim az 250MHz n SPI. Nebo mas blbe zkompenzovanou sondu.
3) ta LD bude mit nakou vlastni kapacitu, takze urcite je dobre ji pri vypinani i vybijet - cili pouzit polomustek/komplementar budic nez pouhy open drain.
4) prime pouziti gatedriveru - na to bych byl opatrny. Ten UCC je sice rychly, ale ty ampery sou jen SPICKOVY proud, nikoliv trvaly, co z toho muzes tahat, v dataku ani trvala zatizitelnost neni, jen lze neco odhadovat z rdson vnitrnich spinacu ale to tam maji uvedene pro smesnych 10mA. Takze bych raci pouzil takovy driver k buzeni FETu a pak teprv LD.

Jo, to video nemce z torzem laserovky sem videl a moc se mi to libilo. Dalsi moznost je poridit si vykonovy IR LASER a rovnou tu med palit, jak to delaji nemci v tom profi PCB prototyperu..


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
  █   █ █   █ █   
███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu