Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


16.08.2017 (13:09:12)
RayeR (web) :
Dotaz, ti co maji taky iMAX B6, funguje vam vystup z UARTu (na pripojeni PC - ten 3-pin konektor vlevo pro ext. teplomer)? Sem to vcera zkousel a nejde. U nekterych klonu se na to proste vysrali. Propipal sem to a UART TX ATmegy je zapojeny na D1 LCD, takze to ani jit nemuze... Jak sem hledal, reportovalo to uz vice uzivatelu. Jako ne ze by me to nak extra vadilo. Jen me zajima, jesi to nekomu de a hral si s tim.
17.08.2017 (08:13:08)
JM obalka :
Nabíječku mám, UART jsem nezkoušel, ale nevěřím že to bude fungovat :-)
17.08.2017 (08:25:03)
RBMK obalka (web) :
měl jsem fejk, ten uart vůbec neměl a furt se sekal, tak jsem ho rozsápal na trsátka. Teď mám orig se štítkem ale sériák jsem nezkoušel. jde to v menu zvolit mezi sériákem a teplotním čidlem, takže pokud ti funguje teplotní čidlo, tak pojede i sériák, jen to přepneš a uděláš si kabel. Já si čidlo musel udělat, je tam nějaký dallas v pouzdru TO92.
17.08.2017 (17:36:51)
RayeR (web) :
>RBMK
hehe, vono je dost diskutabilni, co je vlastne ten original, kdyz se prodava asi milion ruznych variant :)
Samozrejme tu polozku "USB enable" v menu mam taky, ale to nic neznamena ze, jde o to kam vedou draty.
Tak to schvalne zkuste, staci naky FTDI nebo MAX232 kablik, prostredni pin na nabijecte je TX, vpravo zem a vlevo +5V. Data z toho padaji samy. Michal, ktery mi tu nabijecku doporucoval, to zkousel na te svoji verzi a jemu to funguje. Ale podle fotek ma pry jina streva...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █     █     
███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu