Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


27.12.2017 (22:42:06)
8-bit obalka (web) :
"me napada, ze pokud bych SPI programovaci sekvenci zahajil ihned po zapnuti, behem teto doby nez se nakopne oscilator a zatahal za ten RESET# pin, tak bych mel teoreticky mit moznost vstoupit do programovaciho rezimu, protoze se jeste nezacne vykonavat program, ktery ten pin vyuzije jako GPIO. Jen to asi bude narocne trefit spravny okamzik. Ale jelikoz mam SMD procesor uz zapajeny na PCBcku, tak se mi to zrovna nechce zkouset. Kazdopadne tohle Atmel trochu nedomyslel, mohl aspon nechat moznost v programu overrajdnout funkci na GPIO... nu coz, spokojim se asi s 1 indikacni LED..."

Nevím jak zastaralé Atmelí sračky, ale např. RL78 nebo jiné normální, slušné procesory to mají přesně tak, jak si představuješ **02


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █     █   █ █   
███    █    ███   
  █    █      █   
███    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu