Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


25.03.2018 (17:15:24)
VroutekB:
Mno, nezlob se na mě a nic ve zlém, ale nálada cokoliv užitečného napsat mě přešla po přečtení toho, že nevíš ani k čemu má tlumivka v jádře mezeru. Jsem vždycky fascinován, s jak elementární neznalosí se někteří pouští do stavby kilowattových měničů, tesláků a podobných věcí. No neřeknu, kdybys nevěděl, jak tu mezeru přesně spočítat, ale takto? Mě to prostě nejde do hlavy. Na druhou stranu, kdybych cokoliv užitečného řekl, tak se ti to taky líbit nebude, protože bych ti nejspíš řekl, ať začneš něčím jednodušším, nejlépe na bezpečné napětí, kde tolik nehrozí, že dostaneš po držce rozžhaveným bakelitem. **13 **02
Příklad: Máš aspoň třeba osciloskop, aby ses podíval, jestli je zpětná vazba stabilní? Hádám, že buď nemáš, nebo nevíš, kam bys ho měl zapíchnout, popř. nevíš, jak to otestovat. Pak ale přesně platí to výše - začít něčím jednoduchým, kde si budeš jistý tím, jak to funguje a až pak jít na složitější.
Můžeš pak zkoušet argumentovat tím, že na to nemáš třeba čas, pak já ale budu argumentovat tím, že když na to nemáš čas, tak to máš nechat udělat jiné nebo si to koupit hotové.
Ze zkušenosti tě mohu ujistit, že snažit se ušetřit pár korun nějakým bastlením čehosi pochybných vlastností a kvalit se rozhodně nedá. Bastlit se vyplatí, pokud se chceš něco naučit - pak má smysl to dělat důkladně, od základů.
Ale to jsem asi zašel trochu zbytečně OT, pardon.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu