Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


9.05.2018 (15:35:18)
8-bit obalka (web) :
Data dostávám do PC pomocí CPLD (stačí 64 makrobuněk) a Cypress FX2. Povedlo se mi to dotáhnout do stavu použitelnosti na domácí bastlení, ale neměl jsem už čas z toho udělat něco co by se dalo prodat jako komerční produkt. Sice není problém dostat obraz na monitor, ale ten vypadá bez úprav jako nějaký náhodný šum ve kterém se absolutně ztrácí reálný obraz. Jenom když třeba před kamerou mávnu rukou je vidět něco jako stín. Pixely mají totiž nejen každý jiný offset ale taky každý jinou citlivost. A to všechno je ještě závislé na teplotě toho pole bolometrů, takže budu muset někdy dát dohromady kalibrační přípravek s peltiery a naměřit pár MB tabulek offsetu/zisku pro celý rozsah teplot při kterých ta věc může fungovat. Jinak snímač by měl umět měřit vlastní teplotu (pravděpodobně na více místech), ale ještě jsem nenašel ze kterých neaktivních pixelů se teplota dá zjistit.

Holt není to tak jednoduché jak to vypadá a dostat ze snímače hodnoty je jenom malá část sraček které je třeba vyřešit **02


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu