Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


1.06.2018 (19:33:23)
ms-boss obalka (web) :
To je ale slušnej trip **03
Hele, nehodlám rejpat, že tam máš hezký fetíky od Renešášů, ale všiml sis, že:
1) Ty FETy nemaj zas tak zanedbatelnej výrobní rozptyl Vth (nebo spíš tý divnohodnoty při Ids=0,1A, co to zas pánaboha je), abys je měl rozepřený dvěma diodama. Buď tam nebude žádnej příčnej proud nebo taky půl ampéru. Co nějaká parametrická simulace?
2) Zkusil jsi to zatížit něčím jiným než čistě odporovou zátěží? Ta fázová rezerva nějakejch 25° a amplitudová nějakejch 2,5 dB neni zrovna profesionální, natož chvalitebná. Jestli mi budeš rušit krátký vlny až na Strahov, tak na tebe pošlu ruskou mafii **02
3) Je sice hezký, že to má malej klidovej AC proud, ale co DC?
4) Teda mít na výstupu toho operáku staticky cca -4.8 V, to se taky často nevidí.
5) Nechceš paralelně k tomu R15 aspoň nabastlit nějaké konďourovadlo?
6) Kde se kupuje odpor 93 Ohmů? **02
7) Má velkej smysl simulovat něco s modelem k něčemu úplně jinému?
8) Vzhledem k tomu, že ten NJM4580 má GBW jedenapůlnásobnej, vážně ti to nebude kmitat, když to už teď má rezervy menší než Řecko před krizí?

Všecky analýzy byly provedeny okometricky po dvou pivech, ale i tak mám pocit, že by to minimálně chtělo zabít zisk na vysokejch frekvencích, aby ti to nevodkouřilo ty trandy nebo repráky.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu