Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


4.06.2018 (14:02:08)
8-bit obalka (web) :
>RayeR
K tomu VFD je jednostránkový datasheet který jsem sem dal o čtvrt stránky níže. Životnost bohužel nepíšou, ale předpokládám že bude podobná jako třeba u CRT. Není to Číňan ale Japonec (Noritake Itron) a dají se momentálně koupit za něco málo přes stovku na Tao. Je bez řadiče (tj. musíš obnovovat obraz), ale má aspoň uvnitř toho skla HV posuvné registry které plníš po SPI. Všimni si, jak málo má pinů. Není to perverzní mít integrované obvody v elektronce? **02

>StandaM , ms-boss
Jj, je fakt že frekvenční analýza toho zapojení tak jak je nakresleno toho o stabilitě moc neřekne. Už jen proto, že když generátor zapojím do kladného vstupu, nemůže mít ten operák nikdy nižší zisk než 1 (resp. do těch 15 MHz). Tady je lepší graf:
OBRÁZEK
(Generátor je mezi R13 a zemí, C2 = 20p a C3 = 15p).


Přezdívka:*
Heslo:*

  █   ███   ███   
 ██     █   █     
█ █   ███   ███   
  █   █     █ █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu