Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


14.06.2018 (00:54:17)
franta:
Sice trochu OT historka, ale co všechno se může stát.

Za minulého režimu se místní zahrádkáři složili ze svého na přípojku 22kv a trafo na stožáru. Platili to jen ti, co chtěli zahrádku elektrifikovat. V připojovacích podmínkách tehdy bylo, že ačkoli vše platily ze své kapsy, tak to musí bez náhrady věnovat rozvodným závodům k užívání (a taky údržbě). Taky trochu svinárna nové zařízení zdarma odevzdat. Taky se našli vychcánci co se připojily o rok dva později a neplatily za přípojku a trafo nic.
Uplynula řada let kdy vše fungovalo. Až jedné noci před cca10 lety přišla silná bouřka. Ráno bylo trafo v piči a 100l oleje vychcaného až 5m daleko v hlíně. Poblíž tři studny s pitnou vodou kojenecké kvality z nichž nejbližší byla 20m vzdálená 25m hluboká. Ruské trafo se protrhlo v půlce, tedy 100l v něm jěště zbylo.
Ještě ten den přijel bagr a Tatru hlíny odvezli na vyčištění do Pardubic (cca 60km) A ihned vzali vzorky vody aby měli pro srovnání než olej prosákne do hlubin. Druhý den když oschla hlína ve výkopu, se ukázali znovu mastné fleky. Tak další Tatra hlíny do Pardubic. Následující týden dvě Tatry Pardubické hlíny zpět. Na tom písku ani tráva nechtěla růst. Montáž nového trafa, už ne ruské. Po měsíci znovu odběry vody ze studen. (kvalita nezměněna) A kdo myslíš že tohle všechno platil?
**22


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █       █   
███   ███   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu