Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


6.08.2018 (11:06:20)
Mára obalka :
Tak, po dalších testech jsem dospěl k závěru, že epoxid bude nejlepší z důvodu aplikace a i pevnosti.
Testoval jsem epoxid namíchaný v poměru 100:30 místo 100:50 - vytvrdil se řekl bych stejně jako ve správném poměru, podklad byl hliník obroušený smirkem cca 80 a hlavní přínos byl asi v tom, že jsem to nechal vytvrzovat týden na sluníčku a pak jsem to ještě dopékal na 80°C. To už drželo tak, že to nakonec prasklo v celé ploše v epoxidu - epox zůstal na obou stranách roztrženého spoje (a sneslo to už dost násilí).
Pak jsem testoval dále - vteřiňák, lepidlo na bázi MS polymerů a epox ve správném poměru, ale vše na hliníku, který byl obroušen, odmořen v NaOH a pak vyjasněn v HNO3.
Vteřiňák - použil jsem gelový, který by měl vyplnit i nějakou tu mezeru - to byl nejslabší výsledek, šlo to ulomit i rukou, ale odpor to dávalo slušnej.
Lepidlo s MS polymery (bílý mamut) - tady už jsem musel vzít kleště, ale nakonec slevilo.
Epoxid - s kleštěma slevil, ale evidentně bylo třeba největší násilí. Podle mě stačí povrch jen hrubě obrousil bez moření. To moření podle mě nic na přilnavosti nepřidává (v porovnání s obroušeným povrchem)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
  █   █ █   █     
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu