Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


31.10.2018 (15:54:52)
Willous obalka :
Ano a věř mi, že jednodušší je se rovnou pobodat. Zkoušeli jsme to v práci. Měli jsme jednu licenci Altium Designeru a pak koupený Eagle, jenže se nám teď rozmnožili hardwaráři a šéf nechtěl utrácet za licenci AD, tak pořídil tohle, že to aspoň bude kompatibilní a levnější, prostě na kreslení jednoduchých věcí.

Kompatibilita s AD je hrozná, při převodu projektu se přepíšou všechny DRC pravidla, prostředí je jiné a spousta věcí chybí (hlavně lenght matching!). Klávesové zkratky jsou oproti AD úplně jiné, rozmístění podnabidek a různých nastavení naprosto nelogické a oproti AD nesmyslně přeházené. Zabugované je to stejně jako AD17. Zkoušel jsem si doma nakreslit i jednu desku v CircuitMaker (další odnož AD) a to už vůbec nestojí za řeč.

Záleží na co to chceš. Podle mě je lepší eagle hlavně kvůli tomu, že má lenght matching, i když není nic moc. Na 2v DPS bez vysokorychlostních signálů a bez potřeby kompatibility s AD je to možná dobrá levnější alternativa, ale to je asi na tobě. Naštěstí mi šéf koupil další licenci Altia. **01


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
█     █ █   █     
███   ███   ███   
█ █     █   █ █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu