Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


30.12.2018 (13:05:40)
VroutekB:
A co je to zase za kecy, že když se něco přizemní, že bude zvuk vrčet? Pokud ti vrčí zeměnej zesilovač připojenej k zeměnýmu kompu, tak bys možná měl začít hledat, kudi ti přes PE valí ty ampéry, protože jinak se tam ten brum většinou nedostane. (brum vzniká zpravidla jako úbytek napětí na signálové zemi z hovadsky navržených zdrojů a mizerného PSRR) A to že je někde smyčka (fyzicky smyčka z PE/GND) ještě neznamená, že to bude vrčet! Indukcí (magneticky) se do jednoho závitu nemá šanci běžně naindukovat ani prd proudu, brum většinou vzniká pitomě zapojenými zdroji, kde kus signálové (GND) cesty přebírá pulsní proud z usměrňovače napájecího zdroje.
Ale ani v TN-C rozvodech sítě ti to vrčet nesmí, pokud to dáš do jedněho prodlužováku, do jedné zásuvky. Pokud máš komp v jedné zásuvce a zesilovač v zásuvce druhé na opačném konci bytu, tak to máš blbě to begin with. **13

Jinak "GND Lift" vypínače jsou běžné i na profi technice. Ano, je to řešení krajní nouze aůe ne zas tak neobvyklé.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █     █   
███   ███    █    
  █   █      █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu