Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


8.01.2019 (13:15:18)
RayeR (web) :
>VroutekB
To jako museli podepsat naky NDA co se s tim smi a nesmi delat? Tehda sem se bavil s Battex-manem a taky jim nic nechtel pucit. Zrejme si teda tim "nezavislym testem odporniku CVUT" jen nahani jmeno. To sem zvedavej, jestli stjenym zpusobem muze ojebavat i TUV. Pocet cyklu kere to vydrzi je docela klicovy parametr. Sam sem delal driv cyklovani clanku v klimaticke komore, abychom si to nezavisle na vyrobci overili. Tak snad si aspon sami udelali naky takovy test na prototypech, ale asi nebyl nijak oslnivy, tak to spis zamlcuji a doufaji, ze to treba nak vylepsi.
Jinak co mi ukazoval 8bit, tak ty LiFePo se uz daji udelat taky vcelku rozumne aby to nevybuchlo... No sem zvedavej, jesi rozjede tu velkovyrobnu na Morave, pry je to tesne pred dokoncenim, stroje tam ma mit ze Svycarska.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █     █     
███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu